Dalia Duca a fost înmormântată sâmbătă, la Oradea, la trei zile după ce Adrian Hladii a ucis-o, împuşcând-o în cap. Mama fetei, Doina, e distrusă de durere şi abia reuşeşte să intre în apartamentul în care aceasta locuia şi din faţa căruia a fost răpită miercuri de asasin.

O candelă aprinsă în dormitor şi un Acatist al Îngerului Păzitor au fost aduse de părinţii fetei în casa pe care aceasta visa să o amenajeze. O casă în care se simte încă dragostea Daliei pentru flori.

Articolul continua dupa recomandari

O dragoste despre care ştia şi criminalul Adrian Hladii, acesta venind miercuri la ea cu un buchet de flori. Nu a fost însă un gest de curtoazie, ci unul care să o facă pe fată să creadă că el a venit cu intenţii bune. De fapt, îşi plănuise crima, cumpărând un pistol neînregistrat de 9 mm şi cartuşe.

Dalia Duca a fost asasinată de fostul iubit, Adrian Hladii, miercuri, după ce acesta a răpit-o cu maşina din faţa casei sale. A împuşcat-o la scurt timp după aceea, apoi a dus-o pe câmp, pe malul râului, a mutat-o pe bancheta din spate şi a abandonat maşina. Apoi a dispărut.

Poliţiştii l-au reperat sâmbătă seara într-un apartament din Oradea, la câteva ore după ce tânăra în vârstă de 24 de ani fusese înmormântată. Încolţit de mascaţi, Adrian Hladii s-a aruncat pe fereastră, de la etajul 4, şi a murit la scurt timp după impactul cu solul.