15 doamne de vârsta a treia au defilat cu încredere şi mândrie pe scena unei petreceri organizate pentru toţi oamenii trecuţi de prima tinereţe din oraş. Fotomodelele de ocazie nu sunt nişte bunicuţe care nu mai ştiu cum să-şi umple timpul. Sunt studente şi s-au cunoscut pe băncile facultăţii. Aşa că au decis să-şi creeze un grup al "doamnelor moderne".

Tudosia are 69 de ani şi este studentă în anul trei la Universitatea Dunărea de jos, din Galaţi. Ea este cea care le învaţă pe toate membrele grupului să croşeteze.

Articolul continua dupa recomandari

Tudosia Isofache: Am învăţat că a croşeta este o adevărată terapie! Realxează, alungă stresul, ne ţine mintea trează. Şi chiar ne place, pentru că aşa relaţionăm şi cu alţi oameni şi să înveţe şi alţii că viaţa este una singură şi merită trăită! Noi o trăim frumos!

Doamnele de vârsta a treia au defilat ca pe podium, mândre de creaţiile lor. Şi asta pentru că femeile nu doar că şi-au ales singure outfitul pentru defilarea de ziua îndrăgostiţilor. Ele au fost şi cele care le-au lucrat, de mână. În cele mai interesante culori şi modele, accesorizate cu stil.

Vasilica Ioniţă: Mie îmi sunt tare dragi pălăriile şi am învăţat de la colegele mele cum să fac pălării şi le fac cu mare drag. Iar acum de mărţişor mi-am făcut şi eu câteva marţişoare şi mi-am adăugat şi eu la pălărie şi la rochie.

Evenimentul a fost organizat special de Valentine's day. Prilej perfect de cunoaştere pentru cei fără pereche sau. pentru cei care au vrut să scape de monotonie.

Distracţia s-a încheiat imediat după lăsarea serii. Asta pentru că bătrânii au făcut schimb cu copiii lor. Iar ei au rămas acasă cu nepoţii.