Berbecii
sunt foarte ocupati astazi dar au destula energie pentru a rezolva toate problemele.Cu putina ambitie, pot duce la capat tot ce si-au propus!

Taurii sunt hotărati să câstige bani prin orice mijloace, însa trebuie sa fie foarte atenti la alegerile pe care le fac. Nu vă sacrificati tot timpul pentru interese financiare!

Gemenii sunt hotărati să rezolve probleme familiale pe care le-au tot amânat. Pot pleca într-o scurtă călatorie sau pot face mici investiţii pentru casa.

Le iese totul asa cum au sperat, Racilor. Este o zi bună pentru afaceri şi întalniri cu persoane importante.

Sunt sfatuiţi să-şi amâne afacerile programate pentru astazi, Leii, pentru că s-ar putea sa nu le iasa si să piardă o suma importanta de bani.

Nativii fecioară nu sunt foarte comunicativi în această dimineaţă, motiv pentru care relaţiile sociale pot avea de suferit. Insa o duc bine din punct de vedere sentimental.

Balantele
au nevoie de sport si dieta, pentru ca kilogramele accumulate în ultimul timp le cam dau batai de cap. Sanatate, ca-i mai buna decât toate!

Scorpionii sunt pusi pe glume, sunt carismatici şi pentru că tratează totul cu positivism, au success în afaceri şi în relaţiile de colegialitate.

Săgetătorii sunt îngandurati şi tind să se izoleze. Este recomandat să asculte sfaturile prietenilor şi să aiba încredre în persoana iubita.

Capricornii
au nevoie de afectiune, au senzatia că persoana iubita îi neglijează si au nevoie de sfaturi şi incurajari. Moralul sus, Capricornilor!

Vărsatorii
debordează de energie şi entuziasm. Au success în afaceri si ies pe locul intai din orice competitie.

Nativii Peşti au sanse mari de castig, fac bani şi din piatra seacă. Este momentul potrivit pentru investiţii.

Recomandari