Steaua versus Chelsea, romani versus englezi. 22 de jucatori, 55 de mii de suporteri. Si pentru unii, si pentru altii, e meciul emotiilor, al sperantei si al bucuriei.

Articolul continua dupa recomandari

Iar berea e doar unul dintre motivele pentru care englezii s-au indragostit de Romania. Strainilor le mai place si vremea de aici, dar si ospitalitatea romanilor.

Mai presus de toate, par insa a le placea femeile! Mai frumoase decat se asteptau fotbalistii de la Chelsea, care au venit spre Bucuresti pregatiti cu reviste deocheate.

Romanii au berea, femeile si ospitalitatea. Englezii au umorul.

La fiecare colt de stadion, bisnitarii vand bilete la meci cu 300 de euro. De 20 de ori mai mult decat pretul oficial. E cel mai profitabil meci din istoria Stelei, care a incasat deja 1.4 milioane de euro, inainte de fluierul de start. Iar suma s-ar putea dubla in caz de victorie.

Englezii isi permit sa fie ironici. Chelsea, echipa lor de suflet, e regina Europei. Dar Steaua ar putea sa fie surpriza Europei. A uimit deja tot continentul: sute de englezi care au subestimat Steaua vor vedea meciul de la Amsterdam. Si-au facut demult rezervarile, convinsi ca Ajax va elimina echipa din Ghencea. Iar istoria s-ar putea repeta.