Eleva eminentă din Gorj care a născut o fetiţă, la 14 ani, a intrat la liceu, e elevă în clasa a IX-a. Copila are sprijinul familiei, iar profesorii sunt mulţumiţi că nu a abandonat şcoala.

O elevă cu note doar de 9 şi 10 din Roşia de Amaradia, judeţul Gorj, a devenit mamă la 14 ani, după ce a născut o fetiţă când era în clasa a VIII. Tatăl, un tânăr care are acum 23 de ani, lucrează pentru tatăl elevei, acesta cerând să nu se deschidă dosar penal.

Articolul continua dupa recomandari

Adolescenta mămică şi-a cpntinuat studiile şi după întrureuprerea lor din cauza naşterii, a revenit la şcoală şi acum e în clasa a IX-a, scrie Gorj Domino.

Sursa citată a vorbit şi cu una dintre profesoarele fetei, aceasta spunând că e în continoare o elevă foarte bună, nu are absenţe şi visează ca după terminarea liceului să meargă la o postliceală, pentru a deveni asistentă medicală.

Atunci când tânăra mămică e la ore, cu fetiţa ei stă bunica paternă, care o ajută foarte mult cu bebeluşa. Mai mult, fetiţa e crescută de ambii părinţi, cei doi continuând relaţia, în ciuda scandalului iscat iniţial, când s-a aflat că fata e însărcinată.