Elevul din Râmnicu Vâlcea care şi-a ameninţat profesoara cu bătaia are 20 ani și a mai fost cercetat pentru tâlhărie, în 2015. El a fost reținut, vineri, pentru 24 de ore, în cazul amenințării profesoarei.

După o pauză de câțiva ani, tânărul de 20 de ani s-a înscris din nou la școală, în clasa a XI-a, la Liceul tehnologic 'Căpitan Nicolae Pleşoianu' din Râmnicu Vâlcea.

Articolul continua dupa recomandari

El a mai fost cercetat pentru tâlharie în 2015, când a fost pus sub control judiciar.

Poliţiştii IPJ Vâlcea l-au reținut pe tânăr pentru 24 de ore, după ce imaginile cu profesoara ameninţată au fost publicate de Observator.tv.

Elevul a fost filmat în timpul orei de un coleg.

Pe un ton ridicat, băiatul îi cere explicaţii profesoarei pentru o notă primită în timp ce stă sprijinit de catedră şi loveşte cu pumnul în masă. La final, elevul o ameninţă pe profesoară cu bătaia.

"Arătaţi-mi şi mie unde am greşit, sunteţi profesoară şi trebuie să-mi arătaţi unde am greşit. Citeşte din carte şi arată-mi unde am greşit... mai citeşte o dată... vorbesc cum vreau... să te vedem pe stradă când nu mai eşti în şcoală... mă...pe ea", sunt replicile elevului în timp ce profesoara încearcă să-l calmeze.