Imagini dure au fost filmate într-o şcoală din Ploieşti. Un elev de clasa a şaptea a fost bătut cu scaunul de profesorul de biologie. Atenție, imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

În imaginile filmate de colegii elevului se poate vedea cum băiatul încearcă să se apere de loviturile dascălului. Profesorul loveşte în repetate rânduri cu scaunul, peste capetele elevilor aflaţi în bănci. În timp ce aplică loviturile, profesorul ameninţă copilul.

Articolul continua dupa recomandari

Mama băiatului agresat susţine că incidentul a avut loc marţi. Totul a început după ce puştiul şi-a rugat profesorul să se dea la o parte din faţa tablei, ca să vadă ce scrie. Doar că un coleg de-al lui a făcut, în acelaşi timp, un comentariu necuviincios. Dascălul a crezut că elevul agresat ulterior a spus o obrăznicie, aşa că a pus mâna pe scaun.

Despre incident a aflat şi directorul şcolii, care le-ar fi cerut copiilor să şteargă filmarea incriminatoare. Mai mult, elevul agresat s-a ales şi cu nota scăzută la purtare.

Profesorul violent este un cadru didactiv pensionat care ţinea locul profesoarei titulare cât timp aceasta era în concediu medical. Poliţia s-a autosesizat, iar pe numele profesorului a fost deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.