În timp ce autorităţile se ceartă, şoferii au de suferit. În judeţul Constanţa, drumul judeţean care leagă oraşul Năvodari de comuna Corbu este ciuruit de gropi. Iar pericolul cel mai mare este podul de peste o cale ferată, care s-a degradat atât de mult, încât se văd şinele prin şosea.

Oamenii se plâng că, de ani întregi, nimeni nu s-a ocupat să facă reparaţii. Şi asta pentru că autorităţile nu au decis încă cine este responsabil să îl reabiliteze.

Articolul continua dupa recomandari

Pe unele porţiuni, podul care traversează calea ferată, în apropiere de Platforma Midia, este atât de degradat, încât două maşini care vin din sens opus nu pot trece în acelaşi timp. E nevoie ca una să oprească pentru a-i face loc celeilalte

Craterele s-au format în şosea de doi ani şi aşa au rămas, se plâng şoferii. Le e teamă să mai treacă pe acolo, dar nu au de ales. Este singura variantă ca să ajungă mai repede la Corbu.

Podul rutier este situat la limita dintre Năvodari şi Corbu. Nici Regia Judeţeană de Drumuri Constanţa şi nici Primăria Năvodari nu au ştiut până acum cine ar trebui să se ocupe de reparaţii şi mentenanţă.

Ca să rezolve situaţia, Primăria a decis să demareze procedurile ca să-l treacă în domeniul public al oraşului. Numai după aceea poate începe expertiza şi apoi, reabilitarea.

În schimb, reprezentanţii de la autoritatea judeţeană spun că şi, până acum, Primăria a avut podul în administrare.