Unul dintre supravieţuitorii incendiului de la Colectiv, Răzvan, s-a sinucis, sâmbătă, la un an și nouă luni de la tragedie. El scăpase din incendiul din clubul bucureştean, însă o pierduse pe iubita sa, Tina.

"Eram lângă scenă şi m-am dus în spate când a început focul ca să-mi iau prietena. Nu mai era acolo. M-au scos oamenii, a fost un tăvălug", a declarat Răzvan pentru Observator TV, în noiembrie 2015.

Articolul continua dupa recomandari

Cei doi au urmărit concertul băieților de la Goodbye to Gravity, care le erau și prieteni, iar apoi Tina a plecat de lângă Răzvan.

"Eu eram în fața scenei și ea s-a dus la toaletă. Când mi-am dat seama că e vorba de ceva grav, am fugit spre mijlocul sălii să văd unde e Tina. Dar ea nu mai era acolo. Mie nu mi s-a părut că eram mulți spectatori. Cred că dacă era amenajat mai bine, nu se întâmpla asta. Mi se pare stupid ce s-a întâmplat", a mai spus atunci tânărul.

Tina, iubita lui n-a mai scăpat în urma tragediei. Răzvan i-a găsit cadavrul la morgă, el fiind cel care a identificat-o. Tina nu a murit din cauza flăcărilor, ci sufocată din cauza fumului, în baia clubului. Ea avea 28 de ani.