Un copil de 11 ani din Jupâneşti, judeţul Gorj, trăieşte o dramă uriaşă şi are nevoie de ajutor, după ce tatăl i-a fost ucis de un coleg al acestuia, mama l-a părăsit, iar casa în care locuia cu bunica sa a fost distrusă complet într-un incendiu.

Abel, rămas fără ambii părinţi, era crescut de bunica sa, iar femeia încerca să-i asigure un trai decent, însă rămaşi şi fără casă, viitorul băiatului cu rezultate excepţionale la învăţătură este unul incert.

Articolul continua dupa recomandari

Drama unui copil premiant din Gorj. Tatăl ucis, mama l-a părăsit, casa i-a luat foc, băiatul are nevoie de ajutor

Abel are 11 ani şi este premiant. Mama l-a părăsit la un an si trei luni, tatăl care îi oferea o educaţie exemplară a fost ucis în urmă cu doi ani, de un coleg, iar zilele trecute casa în care locuia cu bunica lui a fost distrusă într-un incendiu.

Mai mult, apropiaţii familiei spun că în casa distrusă de flăcări se afla şi o sumă importantă de bani, obţinută din vânzarea unei locuinţe de familie, în Bumbeşti Jiu. De atunci, scrie presa locală, copilul plânge fără oprire şi nu mai mănâncă nimic. Are nevoie de sprijn, spun apropiaţii, pentru un acoperiş deasupra capului, unde să locuiască.

Tatăl copilului a fost ucis cu sânge rece de către colegul său de serviciu, mai tânăr cu 23 de ani

Camera unui hotel din Piteşti a fost, în 2017, scena unei crime. Un bărbat de 43 de ani, tatăl lui Abel, cazat acolo, a fost omorât chiar de colegul de serviciu, un tânăr de 20 de ani.

Agresorul l-a lovit cu pumnii şi picioarele, iar victima s-a dezechilibrat şi a căzut cu capul de tăblia patului. Ucigaşul a fost reţinut de poliţişti şi a fost condamnat atunci la 4 ani de puşcărie pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Primăria din Jupâneşti a promis să-l ajute pe Abel

Primarul din Jupâneşti s-a angajat să facă toate demersurile pentru ajutorarea familiei, precizând că va pune la dispoziţia acestora un teren pe care să construiască o nouă casă. Cei care vor să se implice în ajutorarea copilului se pot adresa primăriei Jupâneşti pentru informaţii.