Dorinta de razbunare l-ar fi dus de fapt pe barbat in arest. Cand au fost prinsi de politisti, si el si complicele lui erau inarmati pana-n dinti, cu “o bucata de tava metalica, o bucata de cornier, doua spray-uri paralizante si obiecte menite sa le ascunda: manusi si cagula”, dupa cum spune chiar seful Politiei Motru, Marius Ionete.

Articolul continua dupa recomandari

Anchetatorii au aflat ca barbatul isi platise prietenul cu o mie de lei ca sa-i lase victimei urme pe care sa nu le uite curand.

Supararea barbatului ar fi mocnit de acum doi ani cand, parasit de iubita, a jurat sa se razbune pe familia femeii. “Ne-a terorizat, a batut copilul, ne-a dat foc la apartament de doua ori”, spune tatal fostei iubite.

De parte suspectului este mama lui. Femeia sustine ca familia fostei concubine a vrut sa scape de barbat din cauza unei datorii la banca.

Barbatul a fost retinut iar complicele lui este anchetat in libertate. Daca se va dovedi ca e vinovat, individul razbunator va plati si pentru celelalte atacuri impotriva familiei fostei iubite.