Drumul naţional care leagă Aradul de Oradea a fost modernizat! Până aici, totul este perfect. Doar că muncitorii au asfaltat carosabilul, dar au lăsat un stâlp de iluminat în mijocul drumului. Un real pericol pentru cei care trec noaptea pe acolo, mai ales dacă nu cunosc bine drumul.

De altfel, foarte mulţi s-au proptit direct în stâlpul din mijlocul străzii. Autorităţile locale i-au anunţat pe constructorii drumului că nu e deloc în regulă ce se întâmplă. Dar lucrurile nu s-au schimbat.

Articolul continua dupa recomandari

Modernizarea Drumului Naţional 79 Arad-Oradea a început în urmă cu zece ani. Muncitorii au finalizat lucrările după cinci ani şi de atunci stâlpul de iluminat tronează în intersecţie la ieşirea din comuna Zerind.

Potrivit autorităţilor, stâlpul este proprietatea unei companii de furnizare a energiei electrice. Mulţi şoferi şi-au avariat acolo maşinile. Dovadă stau bucăţile de faruri căzute pe şosea.

Autorităţile locale din Zerind spun au cerut relocarea stâlpului, însă până acum nu s-a întâmplat acest lucru.

Contactaţi de reporterii Observator, reprezentanţii CNAIR au declarat că recepţia lucrării nu a fost făcută, tocmai din cauza stâlpului lăsat în mijlocul intersecţiei a cărui relocare nu era prinsă în contract.