Este doliu la un liceu din Ploieşti după ce Vlad, un elev de excepţie, a pierdut lupta cu o boală cumplită.

În ciuda numeroaselor campanii şi a tratamentelor făcute în străinătate, Vlad Constantinescu a murit.

Articolul continua dupa recomandari

Elev al Colegiului 'Spiru Haret' din Ploieşti, Vlad Constantinescu a fost diagnosticat cu cancer limfatic.

Mama lui Vlad, profesoară de fizică la Colegiul Tehnic 'Elie Radu' din Ploieşti, împreună cu colegii şi prietenii tânărului, au lansat mai multe apeluri în încercarea de a salva viaţa lui Vlad.

În urma acestor apeluri au fost organizate mai multe evenimente caritabile în Ploieşti în cadrul cărora s-au strâns sume de bani pentru tratamentul elevului.

Colegii lui Vlad Constantinescu au facut un altar in clasa de liceuVezi 2 imagini în Galerie

Din nefericire, evoluţia cancerului a fost una foarte rapidă, iar Vlad şi-a pierdut viaţa, în ciuda tratamentelor făcute într-o clinică din Turcia.

Colegii tânărului au făcut un altar pe banca acestuia din liceul ploieştean, au aprins lumânări şi au adus flori.

De asemenea, zeci de oameni au postat mesaje emoţionante pe Facebook.

"Din nefericire, Vlad a pierdut lupta! Nu as putea sa spun de ce se intampla asta, ce lectie trebuia sa primeasca si cine, ce incercare trebuia sa treaca si cine, de ce s-a intamplat asta! Condoleantele mele nu-si pot gasi drumul spre inima parintilor greu incercati! Sunt cuvinte si atat, chiar daca sunt din suflet! Eu o sa-mi strang si maine copilul in brate, deci nu pot sa spun ca inteleg! O sa-l strang insa mai tare, asa ca si cand fiecare clipa ar fi ultima si asa ar trebui sa facem toti. Sa ne rugam pentru Vlad si pentru parintii lui! Zbor lin spre rai, suflet tanar!", a scris Raluca.