Deşi n-a divorţat încă de Tuncay Ozturk, Andreea Marin pozează într-o femeie liberă şi curajoasă. După trei zile de detoxifiere, în care a făcut mult sport şi a băut numai sucuri, fosta zână a surprizelor şi-a surprins prietenii de pe Facebook.

Îmbrăcată într-un costum de baie negru, din două piese, Andreea Marin pare că se topeşte la saună. Este cea mai îndrăzneaţă postare pe care fosta prezentatoare a publicat-o în ultima vreme. Şi-a arătat astfel formele pe care doar soţul ei, Tuncay, le-a putut admira în ultimii trei ani şi de care ea este extrem de mândră.

Articolul continua dupa recomandari

Imaginea sexy i-a surprins pe cei care îi urmăresc postările zi de zi, pe Facebook. Fanii au felicitat-o pentru modul în care arată la vârsta de 42 de ani şi i-au dat aproape o mie de like-uri. 

Andreea a publicat şi fotografii cu ea nemachiată, în sala de sport, şi a dezvăluit că se află într-un program intens de detoxifiere. Între timp, şi Tuncay a devenit extrem de activ pe reţelele de socializare, unde îşi promovează clinica.

Pentru amândoi, urmează o perioadă extrem de grea. În curând vor da ochii unul cu celălalt în sala de judecată. Andreea Marin a depus actele de divorţ în luna octombrie şi a cerut ca nicio informaţie din dosar să nu fie făcută publică. 

Cei doi n-au dezvăluit care au fost motivele separării, dar ziarele au scris despre trei posibile legături amoroase ale soţului cu zece ani mai tânăr.

Divorţul se va tranşa repede, întrucât cei doi nu au copii împreună. Au de împărţit doar afacerea pe care Andreea Marin şi fizioterapeutul turc au pus-o pe picioare în România.