Cel mai aşteptat, dar şi cel mai spectaculos a fost cel în care schiorii şi cei care se dau cu placa au avut de parcurs un traseu presarat cu tot felul de obstacole.

Cu salturi peste trambuline, unele mai dificile, altele mai uşoare, adrenalina a fost la cote maxime pentru zeci de schiori şi snowboarderi, ajunşi la Păltiniş din toate colţurile ţării. În finală însă au ajuns doar cei care au obţinut timpul cel mai scurt la coborâre.

Articolul continua dupa recomandari

Concursul şi traseul au fost foarte bine organizate Printre concurenţi a fost şi George, sportiv din echipa paralimpică de snowboard a României.

George: Am avut un accident când am fost mai mic, undeva la vreo 4 ani, şi am rămas cu o pareză pe piciorul drept. Indiferent de problemele pe care le ai, nu există scuze. De vreo patru ani de zile practic snowboardul şi din octombrie am intrat în echipa naţională a României şi de atunci participăm la concursuri.

Organizator: Asta a fost intenţia de la început, să oferim în fiecare weekend câteo variantă schiatului şi datului cu snowboardul clasic. Şi acest concurs cred că se integrează perfect în acest concept.

Organizatorii au anunţat că vor mai urma şi alte evenimente pe pârtia de la Păltiniş, cel puţin la fel de spectaculoase.