Misiunea de căutare a directorului APIA Cluj, Adrian Zaharia, care ar fi căzut dintr-o barcă în lacul Beliş din judeţul Cluj, în 21 iulie, s-a încheiat, fără a reuşi găsirea acestuia.

Potrivit reprezentanţilor Forţelor Navale, scafandrii militari au încheiat luni seara misiunea de căutare de pe lacul Beliş.

Articolul continua dupa recomandari

Ei nu au reuşit să găsească trupul directorului APIA Cluj.

Marţi dimineaţă, scafandrii se vor întoarce la Constanţa şi îşi vor relua misiunile obişnuite.

”Acţiunile au cuprins căutări efectuate la luciul apei şi în mediul subacvatic a indicilor care să poată ajuta efectuarea căutărilor prin scufundare. A fost efectuate acţiuni de scufundare şi căutare de către scafandri din cadrul SPJSS Cluj, însă reperele verificate nu s-au dovedit a fi persoana căutată”, au precizat reprezentanţii ISU Cluj.

Directorul APIA Cluj, Adrian Zaharia, era căutat din 21 iulie, după ce se presupune că ar fi căzut dintr-o barcă în Lacul Beliş, în apropiere de baraj. În barcă, echipajele de intervenţie au găsit ochelarii de vedere, telefonul mobil, haine, vesta de salvare şi mai multe sticle de alcool, goale.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, spunea, în urmă cu câteva zile, că "nu mai este vorba despre salvarea unei vieţi, ci despre găsirea unui cadavru".

Sursa: News.ro