De ziua lor, zeci de copii au primit cel mai emoţionant cadou. Au simţit pentru prima dată nisipul sub picioare, iar mai apoi, atingerea mării. Proveniţi din familii nevoiaşe, cei mici s-au bălăcit şi au adunat scoici. Mai au 4 zile să se bucure de mare şi de toate atracţiile ei. Îşi pot face prieteni noi la baby zoo sau pot fi cercetaşi pentru o zi.

Este mirarea unor copii care până azi au văzut marea doar în fotografii. De ziua lor, 36 de copii nevoiaşi din Ploieşti au putut să simtă briza, nisipul şi valurile. 

Articolul continua dupa recomandari

Pe 1 iunie, staţiunile de la malul mării s-au transformat în teren de joacă pentru pici. Gloria a fost atracţia cercetaşilor care au explorat baby zoo. Iar Pofoşel a fost cel mai alintat pui de pisică din microrezervaţie.

Spectacol în toată regula au oferit Ni Ni şi Chen Chen, vedetele delfinariului din Constanţa. Curajoşii şi-au testat abilităţile la parcurile de aventură. Au păşit pe poduri suspendate la câtiva metri deasupra solului şi s-au dat pe tiroliană.  

Cei mici se vor putea bucura de cinci zile la mare, alături de părinţi. Peste 50.000 de turişti sunt aşteptaţi în acest weekend pe litoral.