Caz rar în justiţie! O femeie din Vaslui a primit despăgubiri după ce şi-a spart nasul într-un autobuz. Judecătorii au fost impresionaţi când au aflat că, după accident, tânăra a devenit dependentă de picăturile nazale.

Drama femeii a început în luna mai a anului 2016. Atunci, șoferul autobuzului în care se afla femeia de 37 de ani a frânat brusc la o trecere de pietoni din cauza neatenției și a vitezei mari. 

Articolul continua dupa recomandari

În momentul acela, femeia a fost aruncată de pe scaune. S-a lovit la faţă atât de tare de o bară de metal din autobuz, încât a avut nevoie de multe zile de îngrijiri medicale și aproape o lună de recuperare. 

În plus, femeia a rămas dependentă de picăturile nazale și nu mai poate purta decât lentile de contact. Pentru toată suferința prin care a trecut a cerut instanței să oblige firma de transport în comun să îi plătească daune de 50.000 de lei. 

În cele din urmă, judecătorii i-au dat dreptate, dar au stabilit daunele la 20.000 de euro. Încă de atunci șoferul autobuzului a cerut instanței să nu accepte cauza, spunând că femeia exagerează și vrea doar sa obțină bani. Sentința este însă definitivă.