Cursanţii Intact Media Academy învaţă televiziune de la cei mai buni jurnalişti. Toţi cei înscrişi au ocazia să înveţe din experienţa, dar şi din greşelile celor cu mulţi ani de televiziune în spate. Aceştia le spun tot: cum pot deveni prezentatori, reporteri, cameramani sau regizori de imagine. Iar la finalul cursurilor, tinerii trăiesc emoţiile examenului de final.

După 3 luni de pregătire, a venit vremea ca cei 19 cursanţi IMA să susţină examenul final. Au fost emoţii mari pentru cei înscrişi.

Articolul continua dupa recomandari

Mazilu Georgiana Simona, cursant IMA: Puţin emoţionată. Încerc să-mi adun gândurile. Sincer, singura mea teamă este la meteo dar sper să-mi adun gândurile şi să fie totul bine.

Georgiana Ion: Am avut foarte mari emoţii însă nu a fost deloc greu pentru că noi am tot exersat pe parcursul şcolii ceea ce am făcut mai devreme. Am invatat foarte multe lucruri, în primul rând să ies din zona mea de confort. Valentin Butnaru a fost unul dintre profesorii noştri, Sandra Stoicescu, cu Mihaela Călin am făcut câteva sesiuni de jurnal pe care l-am tot pregătit.

Absolvenţii Intact Media Academy au avut de trecut mai multe probe: jurnalul de ştiri, cel de meteo şi testul transmisiunii în direct.

Ioana Enache, cursant IMA: Este o experienţă extraordinară şi este foarte frumoasă ideea, în primul rând pentru că IMA este despre oameni şi despre autocunoaştere. Înveţi în primul rând lucruri noi despre tine şi apoi despre televiziune. Cel mai greu dar şi cel mai frumos lucru a fost comunicarea cu obiectivul pentru că trebuie să încerci să intri în sufletele celor de acasă, mai presus de orice.

Următoarele înscrieri încep la începutul lunii martie.