De Halloween nu lipsesc costumele atipice şi machiajele nonconformistei. Inclusiv vedetele noastre au de gând să costumeze. Ce au răspuns artiştii români la întrebarea „Cum te costumezi de Halloween?" aflaţi într-un material prezentat în Observatorul orei 12. 

Sore ar vrea şi nu prea să se costumeze, dar ce nu face o mamă pentru copilul ei. De dragul fiicei, artista a decis:

Articolul continua dupa recomandari

Sore: Pentru drumul spre grădinița ma voi costuma și eu. Este foarte important pentru ea. Ei i-am luat deja un costum pe care și l-a dorit de doua luni, vom sculpta dovleci, pentru că şi la grădiniţă avem parada dovlecilor, deci este o activitate în grup. Pentru copii este atât de drăguț ca este un motiv în plus sa își ocupe timpul, e o activitate noua și toţi copiii sunt înnebuniți după halloween, chiar dacă noi adulţii - nu prea. 

Recunoaşte însă că lucrurile stătea altfel când era mai mică.

Sore: Am avut o zi de naștere, eu fiind născută pe 3 noiembrie, mi-am serbat ziua aceea pe 31 octombrie, caci așa pica în weekend, și a fost o petrecere cu tematica, toată lumea a venit costumata, iar eu mi-am ales costumul Cleopatrei. Pentru ca la vremea respectiva eram tunsa foarte scurt și mi-am dorit un un par lung, brunet. N-a fost om la acea petrecere care să nu fi fost costumat. Inclusiv părinții mei, care și-au făcut din draperii niște rochii, pelerine. Ei erau din anii 20'.

Şi pentru Alina Puşcaş urmează o zi de foc.

Alina Pușcaș: Acum negociem. Anul trecut Elisa a fost Spider Queen, nu știu exact ce înseamnă dar asta a dedus ea ca tre sa fi ca avea panze de păianjen, iar alex a fost Batman - mă rog simplu. Costumasele le-am cumpărat, m-am scos destul de ușor. Anul asta nu mai pot sa le folosesc, aș putea sa fac un travesti eventual. O să încerc să mă implic sa ii pictez eu pe fata, niște monstruleti, dar monstruleti indulciti.

.Cât despre costumul pe care îl va purta ea.

Alina Pușcaș: Mai, cred ca o să fie mai complicat pentru ca noi chiar atunci o să plecam într-o vacanța supriza. Adică nu știu unde merg, asta-i ideea. Știu ca e vacanța ca pe 2 nov e ziua mea, atunci plecam cu doua zile înainte, dar nu știu unde. E a treuia oara când facem asta. Prima oara când mi-a făcut o supriza m-am trezit pe Valea Loarei.

Şi pentru Andreea Bălan totul s-a complicat. Dacă înainte trebuia să se gândească la o singură ţinută de Halloween, acum trebuie să aibă în vedere trei. Şi pentru ea, şi pentru fiicele ei.

Andreea Balan: În anii trecuti m-am îmbrăcat la petreceri într-o rochie de mireasă neagră. Când ai copii, nu te mai duci singur la petreceri, te duci cu copilul.

Alina Eremia: Anul trecut nu m-am costumat, așa ca anul asta mi-am propus sa fac lucrul asta. Nu știu dacă o să îmi iasă.

Mira: Am făcut o gluma la un momentdat: cred că anul asta ma deghizez în Mira. Nu știu. Îmi place, dar nu am timp să mă gândesc la asta. Probabil am să încerc să mă deghizez în Ariana Grande ca și așa zice lumea că aduc în direcția aia.

Şi dacă tot am tăiat de pe listă costumaţia, ne mai rămâne un singur lucru: machiajul, care este la fel de important, spun experţii în makeup.

Reporter: Cum ar trebui să ne machiem ca sa fim un personaj unu la unu?

Diana Ionescu: Cât mai infricosător, Halloween vine de la ceva scarry. Mult sânge, ceva schelet, zombie, jocker e foarte la moda anul asta. Eu cred ca o să merg pe jocker sincer. Am avut câteva cereri cu machiajul lui Carlas Dreams de Halloween și cred ca și Jocker, zombie.

Oricum ar fi, un lucru e cert: de Halloween nimic nu e prea mult.