Iubirea? Ce e aia iubire? O putem descrie prin emoție, lumină, duioşie, grijă faţă de celălalt. Vă prezentăm un experiment pornit de la felul în care reacţionează oamenii atunci când iubesc.

"Am vrut să vedem ce efect are iubirea cu adevărat". Şi au întrebat peste 1500 de persoane "Ce înseamnă dragostea?".

Articolul continua dupa recomandari

Flori Dragomir, co-fondator site dating: Un procent de 81-87% a fost că îi fac pe oameni fericiţi, 33% au spus că în momentul acela râd mai mult. Dragostea joacă un rol în viaţa fiecăruia. După ce am avut acest sondaj. Ne-am întrebat cum ar fi şi ce se întâmplă, care sunt reacţiile oamenilor atunci când în viaţa reală se uită la persoana iubită. Am ales 10 persoane pentru că aveam şi noi emoţii.

Declanşatorul reacţiilor de neuitat a fost fie partenerul de viaţă, fie copilul, fie animalul de companie.

Natalia Ursu, participant: A fost o experienţă care mi-a făcut pielea de găină. Surpriza a fost un filmuleţ cu pisica mea. Elementul surpriză a fost un filmuleţ cu pisica mea care avea agăţată de gât un mesaj cu "Natalia te iubesc". Mai mult de atât, este pisica pe care nu o mai am, dar a rămas la fostul meu prieten. 

Reporter: Ce este iubirea pentru tine?

Natalia Ursu, participant: Ceva de care nu te poţi sătura niciodată, nu există senzaţie de sţietate.

Reporter: Sunt curioasă, pentru o persoană care se ocupă de un site de dating, ce înseamnă iubirea?

Flori Dragomir, co-fondator site dating: Wow. Am intrat şi eu în acest experiment. Iubirea de viaţă, iubirea acelui moment pe care aş vrea să nu-l uit, să-l păstrez, iar atunci când viaţa nu e roz, să mă întorc către el.