Să fie oare momentul în care vei realiza crudul adevăr sau s-ar putea ca ca semnul său zodiacal să fie răspunsul tuturor problemelor? În astrologie, există acele momente în care zodia sa ar putea avea o planetă ascunsă și, ca rezultat, ar putea să nu fie la fel de concentrat asupra relației ca înainte. Dar dacă nu este așa, nu vrei să știi?

Poate că totul a început când el a devenit puţin distant, dar în secret avea o perioadă foarte grea la muncă, iar tu nu ai acordat prea multă atenţie şi ai lăsat lucrurile să meargă de la sine. Acum nu te mai priveşte în ochi atunci când îi vorbeşti, iar jumătatea sa de pat s-a transformat în canapea, prea multe nopţi pe săptămână.

Articolul continua dupa recomandari

Când îl întrebi dacă ceva este în neregulă, îţi va spune că totul este ok şi nu ai de ce să-ţi faci griji. Vei şti însă că este o problema pe undeva, dar nu vei realiza unde ai greşit şi nu vei scăpa de acest sentiment de vinovăţie. El nu este genul de persoană care să trădeze în cuplu şi nu ţi-a dat niciodată vreun semn că te-ar putea înşela, dar relaţia voastră este din ce în ce mai nefericită, dar ce poţi face pentru a repara lucrurile?

Când este retras și nu vă oferă atenţie, păstraţi-vă controlul. Lăsați-l să doarmă în direcția opusă, fără a vă supăra şi a transforma totul într-un imens conflict. Poate că are dreptate și nu este nimic. Poate că e doar într-o pasă proastă și, dacă este așa, puteți ști, uitându-vă de asemenea şi la semnul său zodiacal. Da, toate aceste semne se vor simți ca cele mai grave pe măsură ce treceți prin procesul de învățare pentru a înțelege mai bine bărbatul pe care îl iubiți mai bine. Toate indiciile vă vor face să înţelegeţi unde aţi greşit, dar mai ales vă vor ajuta să vă cunoaşteţi jumătatea mai bine. Dacă el este încă ataşat, nu aţi pierdut „războiul”. Rămâneți femeia încrezătoare pe care o cunoștea odinioară, acea femeie de care s-a îndrăgostit, iar lucrurile pot să se contureze într-un mod benefic. Relațiile merg prin vremuri bune și rele și există semnale de speranță.

Berbec ( 21 Martie- 19 Aprilie)

Berbecii sunt foarte impulsivi şi agresivi, iar din această cauză, nu veţi putea să vă susţineţi argumentele până la capăt, fără să existe şansa ca ei să hotărască să încheie conversaţia, considerând că e de ajuns pentru o zi şi să vă lase într-o stare extrem de confuză. Urăsc întârzierilie şi situaţiile incerte, aşa că dacă relaţia voastră stagnează, deşi el îşi doreşte să avanseze, s-ar putea să se detaşeze de persoana ta şi să-şi găsească pe cineva alături de care să-şi întemeieze o familie.

Taur ( 20 Aprilie- 20 Mai)

Compromisul este un cuvânt care nu se află în dicționarul Taurului. Încăpățânarea lor îi poate face să vadă lucrurile într-o viziune diferită pe care, de obicei, nici măcar nu o observi. Un dezacord recent îl poate lăsa să se simtă puțin nesigur şi îl pune pe gânduri, ceea ce este un alt lucru pe care nu-l pot suporta. Dacă partenerul tău nu poate trece peste asta, probabil că se pregătește să se despartă de tine.

Gemeni (21 Mai- 20 Iunie)

Gemenii prea geniali și indecisi sunt o mână să se ocupe chiar și atunci când se află într-o stare bună. Inconsecvența lor poate face dificilă menținerea lor într-un singur loc prea mult timp, deci, dacă începeți să le observați că se află într-o scădere a rutinei zilnice, ei cel mai probabil caută o cale de a ieși din ea, iar dvs. relaţie. Genialii şi indecisivii gemeni sunt o adevărată provocare dacă trebuie să vorbeşti cu ei, chiar şi când sunt într-o stare bună. Inconsecvența lor poate face dificilă rezistenţa lor într-un singur loc prea mult timp, aşa că dacă observaţi că se află într-o scădere a rutinei zilnice, cel mai probabil caută o cale de a ieşi din cotidian. Acest lucru poate însemna chiar să se detaşeze de relaţia amoroasă în care se află.

Rac (21 Iunie- 22 Iulie)

Racul este foarte manipulator, astfel încât este posibil să nu realizați că există ceva în neregulă. Daca nu esti super intuitiv cu sentimentele partenerului tău, atunci s-ar putea să fiţi luaţi prin surprindere, într-un sens negativ. Sunt foarte nesiguri, deci tot ceea ce presupuneţi că ar putea să-i facă să se simtă inconfortabili sau i-ar putea deranja, poate fia devărat aşa că merită să purtaţi o discuţie în acest sens pentru a lămuri lucrurile. Asigurați-vă că nu este nimic, dar dacă este ceva, pregătiți-vă pentru cel mai rău.

Leu (23 Iulie - 22 August)

Leul simte nevoia de a fi tratat regeşte în ficare moment al vieţii sale. Orice i-ar putea face să se simtă ignoraţi, neapreciaţi, îi va pune pe gânduri sau mai rău, îi va face să caute aceste lipsuri în altă parte. Dacă simţiţi că se îndepărtează, încercaţi să-l periaţi, să-l faceţi să se simtă special, asta... dacă nu vreţi să-l pierdeţi.

Fecioara ( 23 August - 22 Septembrie)

Orice Fecioară are un simţ extrem de critic faţă de ea însăşi, dar şi faţă de cei din jur, aşa că orice gest care nu îi provoacă un sentimente de apreciere, o va face, dimpotrivă, să tragă cortina şi să se îndepărteze. Camerele dezordonate, o atitudine proastă sau chiar o dietă săracă le-ar putea face să se simtă mai puțin compatibile cu jumătatea sa și să le trimită într-un vârtej de îndoială asupra relației pe care o are. Dacă doriţi ca lucrurile să nu escaladeze neplăcut, trebuie să le îndepliniţi aceste capricii şi să faceţi câteva sacrificii, pentru a salva relaţia.

Balanţa (23 Septembrie - 22 Octombrie)

Balanţa poate purta pică şi poate rămâne supărată pe un anumit subiecte chiar şi toată viaţa. De asemenea este în stare să aducă vorba de lucruri care au deranjat-o cu luni în urmă, de care nici măcar nu vă mai aduceţi aminte şi în niciun caz nu acceptă scuzele prea uşor. Faptul că nu îi plac însă conflictele, ci preferă să ţină totul ascuns, poate fi o ocazie bună pentru a câştiga timp în încercarea de a îndrepta lucrurile, dar dacă observaţi că devine total indiferentă, luaţi urgent măsuri sau riscaţi să rămâneţi singur.

Scorpion (23 Octombrie - 21 Noiembrie)

Bărbaţii Scorpioni pot fi cei mai buni, dar pot fi şi foarte geloşi şi secretoşi. Caracterul lor violent poate ieşi la iveală în urma unor conflicte care devin tot mai frecvente. Dacă începe să te atace de fiecare dată când ceva nu-i convine şi să transforme totul într-un câmp de luptă, te poţi aştepta cu siguranţă la o despărţire.

Săgetător( 22 Noiembrie- 21 Decembrie)

Săgetătorii nu suportă ascunzişurile sau ocolişurile. Partenerul tău îţi va spune de fiecare dată ce-i trece prin minte şi ce îl deranjează aşa că nu îţi va fi greu să înţelegi cum stă treaba. Persoanele care au acest semn zodiacal au nevoie de spaţiul lor personal, consideră că într-o relaţie comunicarea este totul, iar dacă aceste două linii sunt încălcate, relaţia este ca şi terminată.

Capricorn ( 22 Decembrie- 19 Ianuarie)

Capricornii sunt neiertători. Dacă le-ai greşit, nu le vei intra în graţie pre auşor şi nu vor uita sub nicio formă ce ai făcut. De asemenea se vor întoarce la acest subiect din nou şi din nou şi din nou, aşa că nu veţi scăpa de reproşuri până nu vă veţi simţi cu adevărat groaznic pentru greşeala comisă. Micile discuţii se vor transforma în certuri imense, aşa că fii cu băgare de seamă dacă lucrurile degenerează şi hotărăşte să plece câteva zile de lângă tine. Acesta este un semn clar că se îndepărteaza şi ia în considerare o eventuală despărţire.

Vărsător ( 20 Ianuarie - 18 Februarie)

A nu fi drept este un animal de companie Vărsător. Combinați acest lucru cu obiceiul lor de a răsturna și de a fi iubiți de a fi singuri și puteți să vă confruntați cu probleme serioase. Ei se vor ascunde de expresia emoțională, astfel încât nu se vor adânci cu voi decât dacă au absolut necesar. Doar asigurați-vă că ați făcut cunoscut ceea ce doriți și sperați că nu sunt de acord. Vărsătorul este o fire nesigură. Combinaţi acest lucru cu obiceiul lor de a dori atenţie, dar şi spaţiu personal pentru că adoră să fie lăsaţi singuri şi clar veţi descoperi că vă confruntaţi cu probleme serioase. Ei îşi vor ascunde sentimentele şi nu-şi vor dezvălui supărările decât dacă este absolut necesar. Asiguraţi-i de faptul că aveţi intenţii serioase şi că nu vă jucaţi, iar dacă sentimentele sutn recirproce, atunci lucrurile se vor stabiliza.

Peşti (19 Februarie - 20 Martie)

Peştii sunt în general persoane triste, cu o fire melancolică. Vor să scape de realitate și pot găsi acea evadare în tine. Dacă începe să creadă că a prins încredere prea repede sau că au revenit la realitate, pot să caute rapid o metodă de evadare. Când lucrurile încep să se distanțeze și arată că nu sunt la fel de siguri în ceea ce privește viitorul, așa cum au crezut ei, știți că este aproape de sfârșit.