Nişte copii dintr-o comună aflată în judeţul Caraş-Severin îşi petrec timpul liber precum părinţii lor când erau mici. Puştii nu sunt foarte interesaţi de telefonul mobil, tabletă şi nici măcar de calculator. Pentru ei e mult mai important să se joace împreună şi să se dea pe derdeluş.

Copiii s-au echipat cu cele mai groase geci, şi-au luat mânuşile, bocancii şi-au pornit - nerbădători - spre uliţă. Însă nu înainte să-şi împartă frăţeşte totul.

Articolul continua dupa recomandari

Când vine vorba despre joacă, uliţa din comuna Goruia este punctul de întâlnire al copiilor din întreaga localitate. Iar acum că zăpada e din belşug, prichindeii nu se mai dau duşi. Distracţia începe cu o repriză de bulgăreală.

Strigătele ce se aud de la marginea satului îi bucură pe părinţi, mai ales că cei mici stau departe de telefoane, tablete şi petrec cât mai mult timp în aer liber aşa cum făceau şi ei în copilărie.

După câteva ore de distracţie, cu mâinile îngheţate şi nasurile roşii, copii pleacă spre casă, acolo unde părinţii îi aşteaptă cu gogoşi şi ceai fierbinte.