Cristina Manea, o proaspătă mămică din Pitesti, luptă pentru viața ei după ce a fost diagnosticată cu o boală cruntă imediat după ce a adus pe lume un copil.

Imediat după ce a dat viața unei fetițe pe nume Amelie, în urmă cu trei luni, Cristina a primit o veste cruntă de la medici: suferă de o formă rară de cancer. După numeroase analize și opinii medicale, Cristina și soțul ei au primit o recomandare de la un medic de la Spitalul "Sfânta Maria" din București.

Articolul continua dupa recomandari

Un tratament care costă 70.000 de euro la o clinică din Franța și care îi sporește șansele de supraviețuire, scrie epitesti.ro.

În urma unor donații consistente și a unor evenimente caritabile organizate special pentru Cristina, suma necesară a fost strânsă, iar tânăra mămică a plecat în Franța pentru tratament.

În urmă cu câteva zile, Cristina s-a întors acasă, după câteva zile petrecute în clinica Centre Leon Berard din Lyon.

"Cris a început un tratament complex și de lungă durată, care are pașii săi bine stabiliți de echipa medicală din Lyon și care prevede și pauze de 3-4 săptămâni între administrări, perioadă în care venim acasă, în sânul familiei, și pentru ca soția mea să-și ia de la fetița noastră, Amélie, energia pozitivă de care are atâta nevoie", afirmă soțul Cristinei Manea.

Se pot face în continuare donații pentru Cristina, conturile bancare deschise în acest sens fiind următoarele:

CONT LEI: RO80RZBR0000060018026985 – deschis la Raiffeisen Bank - Pitești/titular: Manea Mariana

CONT EURO: RO79RZBR0000060019757580 – deschis la Raiffeisen Bank Pitești/titular: Manea Mariana.