Regizorul Lucian Pintilie a murit, miercuri, la vârsta de 84 de ani, la o zi după ce a trecut în neființă fostul om de televiziune Cristian Țopescu.

Cei doi au împărțit același salon după ce au fost internați în secția de Terapie Intensivă a Spitalului Elias.

Articolul continua dupa recomandari

Lucian Pintilie s-a internat duminică, 13 mai, la Spitalul Universitar de Urgență Elias, în stare foarte gravă, au anunțat medicii de la Elias.

"Domnul LUCIAN PINTILIE în vârstă de 84 de ani s-a internat duminică, 13.05.2018, la Spitalul Universitar de Urgență Elias, în stare foarte gravă în contextul acutizării unor afecțiuni cronice. A fost admis în secția de Terapie Intensivă unde a necesitat investigații medicale, monitorizare și tratament de specialitate. Decedează azi, 16.05.2018, ora 21.00", se arată într-un comunicat al Spitalului Elias.

Cu 24 de ore mai devreme, marți, fostul comentator sportiv Cristian Țopescu trecea la cele sfinte, din cauza unor probleme apărute pe fondul diabetul zaharat de care suferea de mai mulți ani.

"Domnul CRISTIAN GEORGE ȚOPESCU în vârstă de 81 de ani s-a internat marți, 08.05.2018, la Spitalul Universitar de Urgență Elias, în stare gravă în contextul acutizării unor afecțiuni cronice.  Pe perioada internării a beneficiat de monitorizare strictă și tratament în secția de Terapie Intensivă. Decedat azi, 15.05.2018, ora 16.00, prin stop cardiorespirator iresuscitabil", se afirma într-un comunicat al medicilor de la Elias.

Cristian Ţopescu avea 81 de ani.