Un bărbat din Haţeg condamnat la 25 de ani de închisoare, pentru dublu asasinat, a fost eliberat după numai trei ani! Curtea de Apel Alba a decis să înlocuiască măsura arestului dată de Tribunalul Hunedoara cu măsura controlului judiciar. Bărbatul făcuse apel.

Judecătorii Curţii de Apel Alba Iulia au hotărât că există suficiente motive pentru care procesul bărbatului să fie reluat de la zero. Astfel, aceeaşi instanţă de judecată a decis ca bărbatul să iasă din spatele gratiilor şi să fie judecat sub control judiciar.

Articolul continua dupa recomandari

Iniţial, în aprilie 2017, Tribunalul Hunedoara l-a condamnat pe bărbatul din Haţeg la 25 de ani de închisoare pentru un dublu asasinat comis în 2016. De când a fost încarcerat, acuzatul a făcut mai multe apeluri pentru rejudecarea dosarului. Potrivit rechizitoriului procurorilor, oribilele crime pentru care a fost condamnat individul au fost comise în noaptea de 19 spre 20 ianuarie 2016.

Inculpatul a intrat peste două bătrâne infirme în casa lor din Balomir, Hunedoara, le-a omorât în bătaie şi apoi a plecat cu suma de 10.000 de lei. Cu banii furaţi, spun anchetatorii, tânărul şi-ar fi achitat mai multe datorii şi i-a cumpărat iubitei lui, chiar de ziua ei de naştere, un inel de logodnă. Acum, rudele victimelor se roagă din ca faptaşul să nu scape nepedepsit.