Poveste de groază într-o localitate din judeţul Timiş! O copilă de doar 14 ani a fost transformată într-o jucărie sexuală de propriul ei tată. Bărbatul a abuzat-o de mai multe ori şi nici în momentul în care fata a fost trimisă într-un centru specializat, nu a încetat să o terorizeze.

În timp ce tatăl violator este sfidător, unchiul fetei este în stare de şoc. Abia acum reuşeşte să dea sens unor indicii care până acum i s-au părut nefireşti.

Articolul continua dupa recomandari

Timp de aproape un an, bărbatul de 41 de ani şi-a terorizat fiica prin abuzuri repetate şi a transformat-o în sclava lui sexuală. Când coşmarul fetei a început să iasă la iveală, tatăl a făcut tot posibilul să ascundă adevărul.

Violată şi batjocorită, copila de 14 ani ajunsese să creadă ca relaţia bolnavă dintre ea şi tatăl ei este firească. Şi a continuat chiar şi atunci când familia a trimis-o pe copilă într-un centru specializat.

În casa percheziţionată, poliţiştii au găsit mai multe scrisori în care fiica îi mărturisea iubirea tatălui său. De altfel, îi spunea că este foarte supărată pentru că bunica nu o lasă să petreacă mai mult timp cu el. 

Însă bunica pe care o învinovăţea, a salvat-o de la o viaţă de abuzuri.

Adolescenta şi ceilalţi patru fraţi ai ei au ajuns acum în grija Protecţiei Copilului Timiş.