Primele clipe din noul an au fost magice pentru zeci de femei din ţară. Pentru ele 2019 a venit cu cel mai frumos cadou. Au născut chiar în primele ore după Revelion. Pentru doi soţi din Craiova, ziua de Sfântul Vasile a venit cu un miracol. După 26 de ani de căsătorie, au primul lor copil. Şi pentru că s-a născut în zi de mare sărbătoare, părinţii o vor numi Ştefania-Rebeca Vasilica. Într-o altă familie, primul născut a venit pe lume chiar când părinţii sărbătoreau patru ani de căsătorie.

Pentru doi soţi care îşi doreau de foarte mult timp un copil, anul nou a venit cu un miracol.

Articolul continua dupa recomandari

Este primul lor copilaş, după 26 de ani de căsnicie.

OLIMPIA STAICUS, medic pediatru: Înainte de a rămâne însărcinată a visat un bărbat care a venit pe un cal alb şi care i-a dăruit o păpuşă şi i-a spus: "Uite, asta va fi păpuşica ta pe care o să o cheme Ştefania Rebeca". Este un vis împlinit!

Tot la Craiova, Mihaela se bucură de cel mai frumos cadou primit vreodată. Băieţelul ei a venit pe lume în prima zi a noului an, zi de sărbătoare.

”S-a născut în seara în care am împlinit patru ani de când m-am măritat cu tatăl lui. Şi o să-i zicem Vasile. S-a născut de Sfântul Vasile”, spune proaspăta mămică.

În Târgu-Mureş, Elisa Iasmina a luat prima nota de 10 din viaţa ei.

Naşterea a fost uşoară, a decurs fără probleme. Şi mămica şi nou-născutul sunt bine.

Primul copil din 2019 născut în România a venit pe lume la la Maternitatea „Cuza Vodă" din Iaşi. Trecuse doar un minut din noul an când Andrei Matei Vasile a venit pe lume.

În prima zi a anului opt familii din Timişoara s-au mărit.

”Aveam termenul chiar în a doua zi de Crăciun. A vrut să mai stea câteva zile. Dar mă aşteptam cumva, eram pregătiţi să vină şi am venit la spital şi s-a produs minunea”, povestește o mămică.

Aproximativ 400 de mii de copii se nasc în prima zi a anului, arată datele UNICEF. Se spune că aceştia vor avea întotdeauna noroc şi că vor duce o viaţă lipsită de griji.