Un tată din Vasui a privit în genunchi, rugându-se, operațiunea de salvare pentru fiul său, înecat într-o baltă din zona industriala.

Băiatul în vârstă de 15 ani se dusese la scăldat cu mai mulți prieteni, însă, la un moment dat, pur și simplu a dispărut, ceilalți copii crezând că se ascunde de ei sau face o glumă. Văzând că nu mai apare, copiii au sunat la 112.

Articolul continua dupa recomandari

Copil înecat într-o baltă din Vaslui. Tatăl a privit în genunchi, rugându-se, operațiunea de salvare

Un copil a fost găsit înecat pe fundul unei bălți din Vaslui. Băiatul a fost declarat decedat de catre cadrele medicale, care au încercat să îl resusciteze. Tatal copilului a privit totul în genunchi, rugându-se ca fiul său să mai poată fi salvat.

Mai multe echipaje ale Inspectorarului pentru Situații de Urgență Vaslui s-au deplasat în Zona Industrială, unde un copil de 15 ani fusese dat dispărut. Prietenii cu care acesta a venit la scăldat i-au găsit șlapii, telefonul șI hainele pe un mal, însă la început au crezut că e o farsă și că băiatul se ascunde de ei. Abia după ce l-au căutat peste tot, copii au dat alarma și au anunțat dispariția acestuia, scrie și vremeanoua.ro.