Un copil de clasa a IV-a a trecut prin momente de coșmar la școală după ce a fost bătut și călcat pe cap de un coleg, chiar în curtea școlii.

Totul s-a întâmplat în școala din satul Darvari, comuna Ciorogârla, județul Ilfov, chiar în primele zile ale noului an școlar.

Articolul continua dupa recomandari

Pe imaginile primite de Observator se poate observa cum micuțul este întins pe o bancă din curtea școlii, iar agresorul, un alt elev, îl lovește cu pumnii și apoi cu o sticlă de apă.

Într-un final, copilul este călcat pe cap de agresor, de mai multe ori, sub ochii celorlalți elevi.

Mama copilului lovit a vorbit în exclusivitate pentru Observator.TV despre episodul violent din curtea școlii.

"Am primit acest video în care apare copilul meu bătut crunt de un coleg. Este în clasa a IV-a și nimeni nu a intervenit. Acest elev mi-a agresat fizic și emoțional copilul, de mai multe ori, fără a se lua atitudine din partea conducerii. La școala din satul Darvari, comuna Ciorogârla se întâmplă des astfel de agresiuni și niciun cadru didactic nu vede și nu aude nimic", a explicat femeia.

Imaginile violente de la Ciorogârla apar în contextul în care, în ultimele zile, tot mai multe agresiuni au avut loc în școlile din România.

Seara trecută, Observator.TV a postat o știre despre un elev de la liceul Ion Bălănescu din Giurgiu care a fost bătut și umilit în clasă de mai mullți colegi.