Noi imagini cu un copil la volan au apărut pe internet. De data aceasta, un băieţel de 5 ani din Craiova conduce un bolid de lux sau face drifturi cu ATV-ul. Mândru de isprava puştiului, tatăl a postat totul pe Facebook. Inclusiv scene în care copilul se dă în spectacol, ţinând două cuţite în mâini. Poliţiştii s-au autosesizat şi au deschis o anchetă.

Dezinvolt, copilul din Craiova se urcă în maşină şi începe să dea ture. Se cunoaşte că nu e prima dată când face asta.

Articolul continua dupa recomandari

Imaginile au strâns în câteva ore sute de vizionări şi comentarii. Oamenii sunt uimiţi şi spun că este o infracţiune. Comisă de părinţi, care l-au învăţat şi i-au permis să conducă.

Într-o altă filmare, băiatul dansează cu două cuţite în mâini.

Iar tatăl nu s-a lăsat şi a postat din nou. De data aceasta, el conduce mașina dansând, iar copilul este ținut în față de un alt bărbat, fără să i se asigure o minimă protecție.

N-are cum, bă, că tu eşti şeful din Canada, Sandocan! Tu eşti şeful banului din Canada!

Conform unor surse din Poliţie, băiatul ar fi nepotul unui interlop celebru din Craiova care, în anul 2003, a scos în stradă sute de romi înarmați cu săbii, bâte și topoare, ca să-şi regleze conturile cu o altă grupare. Şi tatăl copilului ar fi fost implicat, la rândul său, în numeroase scandaluri.

Oamenii legii s-au autosesizat după ce au văzut imaginile pe internet şi au declanşat o anchetă.