Un copil de şase ani a căzut de la etajul 3, cu părinţii în casă, după ce s-a urcat pe un scăunel înălţător, ca să se uite pe geam.

Micuţul a suferit multiple traumatisme, dar este în viaţă. El a fost tranferat la Cluj, din Bistriţa, în urma unor investigaţii de specialitate.

Articolul continua dupa recomandari

Copil de 6 ani căzut de la etajul 3, în Bistriţa

Locuitorii din Subcetate au fost în stare de șoc ieri după-masă, după ce un copilaș a căzut de la etajul 3. Micuțul era acasă cu părinții, dar ar fi vrut să admire peisajele, de pe balcon, așa că și-a improvizat un înălțător. Când s-a urcat pe el, a căzut peste marginea balconului, tocmai de la etajul III.

"Un băiețel de șase ani a fost adus aseară la Clinică, stabil și conștient, prezentând politraumatisme prin cădere. Acesta are multiple contuzii și fractură de bazin. Este supravegheat în secția ATI. Nu necesită susținerea funcțiilor vitale", a precizat purtătorul de cuvânt al Clinicii de Pediatrie, dr. Daniela Drăghici.

Copilul a fost transferat la Cluj, iar poliţiştii fac verificări în acest caz pentru a stabili condiţiile în care s-a produs evenimentul.