Doi minori au fost filmaţi de un trecător într-o staţie de autobuz din Brăila cum bat un bătrân, cu picioarele, însă nimeni nu intervine.

Cei doi copii îi lovesc fără milă de zeci de ori, iar bătrânul se ascunde într-un colţ, de frică şi nu reacţionează în vreun fel.

Articolul continua dupa recomandari

Doi copii bat pe stradă un bătrân, nimeni nu intervine

Polițiștii informează că s-au sesizat din oficiu, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, în cazul unui bărbat lovit de doi minori, în zona TUG.

Au fost demarate cercetările pentru a-i identifica atât pe copii, cât și pe adultul care a fost lovit de aceştia.

"Urmează să fie desfășurate activități în vederea identificării atât a autorilor, cât și a părții vătămate. Partea vătămată are dreptul să depună plângere pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe, în termen de 90 de zile”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila pentru obiectivbr.ro

Copii bătăuşi nu par să aibă mai mult de 10 ani

Doi copii, ce nu par a avea mai mult de 10 ani, au fost filmaţi în timp ce loveau cu picioarele un bătrân, pe o stradă din Brăila.

Deşi bărbatul este bătut în plină stradă, în văzul tuturor, nimeni nu intervine.

Poliţiştii au cerut ajutorul populaţiei pentru identificarea minorilor bătăuşi. Dacă aveţi informaţii despre identitatea acestora, sunaţi la 112.