Are doar 15 ani, dar viaţa a încercat-o de multe ori. Este povestea Andreei, o tânără din Bistriţa Năsăud, diagnosticată cu una dintre cele mai necruţătoare boli: leucemia.

Sunt 300 de oameni care cântă şi aplaudă în acordurile muzicii folk şi populare. Nu au venit la Casa de Cultură din Năsăud doar pentru spectacolul de pe scenă. Cu un bilet de numai 15 lei, ajută o tânără să lupte pentru viaţă.

Articolul continua dupa recomandari

De un an întreg, Andreea trăieşte pe un pat de spital din Târgu-Mureş. Ar fi trebuit să fie în clasa a 9-a, însă leucemia cu care a fost diagnosticată a oprit-o să îşi continue viaţa obişnuită. Deşi boala are leac, costurile lunare pentru tratament se ridică la zeci de mii de lei. O sumă uriaşă, de care părinţii ei fac rost doar prin împrumuturi.

Alina Ceuca- interpreta muzica populara: Pentru mine este un sentiment frumos să ajut, cu cât pot şi eu chiar mă bucur că sunt oameni care organizează aceste evenimente.

Până acum, din donaţii şi din biletele cumpărate s-au strâns peste 8 mii de lei. Pentru a învinge însă boala, Andreea are nevoie şi de transfuzii regulate. Doritorii pot dona sânge special pentru ea la Centrul de Transfuzii din Bistriţa.