Peste 200 de oameni au înnoptat în cazemate, într-o pădure din judeţul Botoşani. Cu toţii s-au angajat în „Lupta pentru Codri de Aramă", una dintre cele mai importante competiţii de airsoft din ţară.

Un cântec militar le dă sezaţia că sunt soldaţi în toată regula celor peste 200 de participanţi. În scurt timp, batalioanele împânzesc o porţiune mare de pădure. Startul luptei se dă printre copaci.

Articolul continua dupa recomandari

Fiecare jucător încearcă să-şi elimine adversarii. Ca să obţină rezultate bune, cei mai mulţi s-au bazat pe diferite tipuri de arme, care le imită pe cele reale. Ambele tabere s-au retras la bazele lor după primele confruntări, unde şi-au făcut planul de atac pentru a doua zi.

Chiar dacă vremea nu a fost tocmai plăcută, pasionaţii de airsoft au dormit în pădure. Iar printre bărbaţii care purtau echipamente militare şi-au făcut loc şi reprezentante ale sexului frumos.

Cine işi doreşte să participe la un astfel de concurs trebuie să se gândescă serios la investiţii. Lupta se va încheia abia astăzi. În continuare, toţi participanţii vor fi invitaţi la un concert.