UPDATE 08:40 Circulaţia trenurilor de metrou a fost reluată şi se desfăşoară normal pe magistrala Pipera - Berceni, după ce miercuri dimineaţă a avut loc o tentativă de suicid nereuşită, în staţia Constantin Brâncoveanu.

“Azi dimineaţă, la ora 7,.00, în staţia de metrou Constantin Brâncoveanu a avut loc o tentativă de suicid, nereuşită. Au venit autorităţile, iar omul a fost dus la spital, pentru evaluare. În prezent, în staţia Constantin Brâncoveanu se circulă normal doar pe un fir, respectiv pe firul 2”, a declarat purtătorul de cuvânt al Metrorex, Evelyne Croitoru.

Articolul continua dupa recomandari

Între staţiile Pipera - Constantin Brâncoveanu şi Constantin Brâncoveanu – Berceni, circulaţia trenurilor s-a desfăşurat în jur de o oră în sistem pendul.

Ştirea iniţială 08:11

Un bărbat a ajuns sub o garnitură de metrou, după ce ar fi încercat să se sinucidă, miercuri dimineaţă, la staţia Constantin Brâncoveanu din Capitală. Din cauza acestui incident, circulaţia metroului pe magistrada Berceni - Pipera a fost îngreunat.

Salvatorii SMURD care au ajuns la faţa locului l-au scos pe bărbat de sub garnitură. Acesta era conştient şi nu prezenta semne vizibile de leziuni.

Cu toate acestea, bărbatul a fost transportat la Spitalul Bagdasar Arseni pentru investigaţii amănunţite, au declarat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti - Ilfov.

Din cauza acestui incident, s-a circulat cu dificultate pe Magistrala 2 Berceni - Pipera.