Dar din dar se face Raiul, spune o vorbă din bătrâni. Şi tot de la ei ştim că dacă ai bani, e bine să dai bani, dacă nu ai bani, e bine să dai o bucată de pâine. Marţi seară, la Braşov, cei care au avut bani au donat pentru ca cei mai puţin norocoşi să aibă o bucată de pâine. Zece chefi au pus mână de la mână şi au preparat un meniu demn de feţele regale. Mâncărurile alese au fost servite în cadrul unui eveniment caritabil. 

Sute de braşoveni au răspuns chemării de a face bine. Au plătit bilet ca să participe la o cină cu un meniu rafinat.

Articolul continua dupa recomandari

Pentru meniul regal pe care donatorii l-au gustat au muncit fără pauză zece chefi - foşti concurenţi "Chefi la cuţite"- şi echipele lor. Bucătarii s-au asigurat că pe mese vor ajunge cele mai gustoase şi rafinate feluri de mâncare şi deserturi.

Pentru al doilea an consecutiv chef Amedeo Drosu reuşeşte să aducă toţi maeştrii bucătari din Braşov în sprijinul familiilor nevoiaşe. 

Banii strânşi la cina caritabilă vor asigura alimentele, dar şi medicamentele care vor ajunge la cei care au nevoie de ele.

Dacă anul trecut, miza evenimentului ''Cina cu folos'' a fost o excursie la Brașov pentru 30 de copii din Oituz, anul acesta s-au strâns fonduri pentru alimentele de zi cu zi ale beneficiarilor asociaţiei.