Muzica şi filmul pot naşte poveşti veşnice de iubire. Şi nu doar în scenariile regizorilor, ci şi în realitate. A dovedit-o un bărbat inventiv, care a ales să îşi ceară iubita în căsătorie pe scena unde artiştii Orchestrei Simfonice Bucureşti au interpretat coloanele sonore ale celor mai frumoase filme de dragoste. Totul a fost plănuit pas cu pas, fără ca ea să bănuiască ceva. Emoţiile au atins apogeul când răspunsul a fost "da".

"Poveste de dragoste", "Bodyguard" sau "Fantoma de la operă" sunt doar câteva dintre filmele ale căror coloane sonore i-au trimis pe spectatorii Orchestrei Simfonice Bucureşti într-o lume de poveste. Şi, ca finalul să fie unul pe măsură...

Articolul continua dupa recomandari

Orchestra a organizat o aşa-zisă tombolă, norocoşii urmând să primească o vacanţă. Câştigul a fost însă altul: inima persoanei iubite, pentru totdeauna. 

LINA CEAUŞU: Eu, practic, când am urcat pe scenă aveam emoţii datorită excursiei, ţinând cont că nu am câştigat niciodată nimic, dar nu am bănuit. 

CĂTĂLIN OPRIŢOIU, fondatorul Orchestrei Simfonice din Bucureşti: Permament avem un mesaj artistic, permanent transmitem stări, transmitem emoţie. Astă seară cred că a fost o emoţie specială şi cred că ei, cumva, au vibrat în această emoţie. 

Seara s-a încheiat cu ropote de aplauze.