Cerasela Mihovici, o tânără din Botoşani, şi-a pierdut viaţa într-un spital din Viena în urma unei boli foarte grave care a măcinat-o ani de zile.

"Te voi iubi mereu viata mea.Vei ramane mereu in inima mea! Dumnezeu sa iti dea odihna vesnica si sa ma astepti si pe mine!!!".

Articolul continua dupa recomandari

Acesta a fost mesajul prin care Andrei, soţul Ceraselei, a anunţat pe toată lumea că tânăra din Botoşani a murit.

Drama prin care Cerasela Mihovici a trecut a început în anul 2011. Grav bolnavă, ea a avut nevoie de un transplant de plămân şi după multe demersuri a fost operată.

Atunci tânăra din Botoşani a fost operată la Spitalul Universitar AKH din Viena, Austria, în baza formularului E112, dar la numai patru ani au apărut complicaţii din cauza unei bacterii provenită de la o răceală.

În 2015, Cerasela Mihovici a fost internată la spital la Iaşi şi apoi la Viena, unde a urmat un tratament care i-a îmbunătăţit vizibil starea.

Cerasela Mihovici a murit intr-un spital din Viena dupa ani de zile de lupta cu boalaVezi 2 imagini în Galerie

Botoşăneanca avea însă nevoie de un nou transplant, întrucât capacitatea plămânilor ajunsese din nou la 14%, ca înainte de prima intervenţie.

În 2016 a primit un nou plâmân la Viena însă din păcate organismul tinerei a cedat în urma unui complicaţii apărute la sfârşitul anului trecut.