Abia a fost loc sub soare pentru cei 80.000 de turişti veniţi la mare în cel mai aglomerat weekend de până acum. Plaja din Mamaia a fost atât de aglomerată, încât abia mai puteai să întinzi un prosop pe nisip. Doar cei care s-au trezit de dimineaţă au prins şezlonguri libere.

Cei care n-au vrut să stea înghesuiţi, au plătit bani buni pentru baldachine.

Articolul continua dupa recomandari

Cei care vor să intre în apă trebuie să facă slalom printre ceilalti turisti. Pe aceasta plaja din Mamaia, gasim şezlong lângă şezlong, iar acolo unde a rămas un loc liber pe nisip, oamenii au întins prosoapele. 

De la plajă, aglomeraţia s-a mutat la "împinge-tava". Coada ţine şi 2-3 ore în timpul prânzului.

Pe plajele cu animatoare şi baldachine, peisajul e altul. Pentru un weekend, bugetul în această zonă poate porni de la 300 de euro şi ajunge la 1.000 de euro de cuplu, spun turiştii. Aici, poţi lua masa la taverne cu specific mediteraneean.

80.000 de turişti sunt în acest weekend pe litoral. Azi s-a dat alarma după un accident cumplit care a avut loc la intrarea in orasul Ovidiu, pe drumul vechi spre mare. Şase persoane, printre care şi doi copii de 6 şi 14 ani au fost răniţi după ce o maşină a intrat pe contrasens.

Elicopterul SMURD a fost chemat sa preia două persoane aflate în stare gravă.