Cei mai frumoşi câini din lume au defilat în acest weekend ca pe podium, la un concurs de frumuseţe canină, organizat la Alba Iulia! Peste 1.000 de câini care au la activ titluri de campioni mondiali s-au luptat pentru marele trofeu.

Stăpânii lor recunosc că o astfel de performanţă înseamnă şi sute de euro investiţie lunară. Însă nimic nu este prea costisitor, când vine vorba de fiinţe dragi. 

Articolul continua dupa recomandari

Tratamentul de frumuseţe durează nu mai puţin de 6 ore. Dar, în momentul în care ne gândim că animalul a costat 6 mii de euro, devine explicabil.  De o îngrijire specială au parte şi câinii din rasele mari, cum ar fi Terra Nova.

Marta, unul dintre stăpâni, investeşte în câinele său cel puţin 200 de euro lunar - doar pentru vitamine. "E cel mai blând câine de talie mare, e pentru salvare , câine utilitar, salvează din apă, dar el este căţelul casei, iubeşte copiii."

Cei mai entuziamaţi au fost copiii. S-au strâns în jurul câinilor, fără să ţină cont dacă sunt de dimensiuni mari sau mici. 

În total au fost trei concursuri. Peste 1.000 de câini din 16 ţări au luptat la Alba Iulia pentru cel mai râvnit trofeu - Supreme Best In Show.