E anchetă internă la Poliţia din Oradea după execuţiile care au şocat întreaga ţară. Unul dintre investigatori a făcut publice imagini cu trupul desfigurat al Daliei, tânăra răpită şi împuşcată în stradă de fostul iubit. E doar una dintre sincopele anchetei care ar fi trebuit să facă lumină în caz.

-Să nu lăsaţi să se mai întâmple, oameni buni, la nimeni ce s-o întâmplat la mine. Dacă ştiţi ceva. auziţi ceva, anunţaţi imediat!
Dalia nu a anunţat pe nimeni că Adrian Hladii o teroriza de câteva luni. După relaţia eşuată dintre ei, tânăra a început să se teamă de interlop. Surse din anchetă spun că bărbatul care o însoţea şi care a fost împuşcat în faţa blocului era, de fapt, bodyguradul ei.

Articolul continua dupa recomandari

-Doamne, ce durere este! Lumea trebuie să iasă afară Nu se poate să se lase să fie atâta durere. Să nu mai fie nimeni pus ...aşa...cum...suntem noi.

Părinţii Daliei au început să-i strângă lucrurile din apartament. În bucătărie, au găsit lista de cumpărături pe care tânăra şi-o pregătise înainte să fie executată. 
-Aici era lista. Şi-a scris ce vrea să cumpere, ce trebuie să facă. 
-Dumnezeu să o ierte şi să o odihnească şi să vină la mine şi să fie cu mine. 

Călăul Daliei s-a ascuns în apartamentul mamei sale din Oradea, în timp ce poliţiştii îl căutau în toată ţara. A sărit de la etajul patru al blocului chiar în timp ce mascaţii intrau în apartament. Un eşec al anchetatorilor, spun oamenii. Mai ales că zona era monitorizată de câteva zile. 

Chiar şi reporterii Observator au bătut la uşa în spatele căreia Adrian Hladii se ascundea.
-Cred că erau pregătite forţele de ordine, pentru că aici era Poliţia şi imediat a fost şi Smurdul. 

Cazul Daliei a fost preluat de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea. În cadrul Poliţiei este anchetă internă. Unul dintre criminalişti a făcut publice imagini şocante cu trupul desfigurat al tinerei, găsit pe malul Crişului. Sunt fotografii care nu pot fi difuzate.

Între timp, anchetatorii caută şi posibili complici ai criminalului, care l-ar fi ajutat să se ascundă. Este bănuită chiar soţia lui Hladii. 

Uşa apartamentului are 3 încuietori. Cineva din familie le-ar fi deschis mascaţilor care veniseră după criminal, pentru că n-a fost spartă.