O mamă din Giurgiu a rămas complet stupefiată de gestul fetei sale, pe care a lăsat-o la poarta şcolii, iar apoi fata a sunat-o să-i spună că a decis să se ducă în Spania cu iubitul ei de 17 ani, minor.

Femeia a declarat pentru presa locală că nu are ce să facă, pentru că fata are 18 ani şi e majoră, însă stă cu frică, gândindu-se ca nu cumva fata ei să fi fost dusă împotriva voinţei sale în Spania şi să fi fost obligată să spună acele lucruri.

Articolul continua dupa recomandari

Lăsată de mamă la poarta şcolii, o fiică şi-a sunat mama să-i spună că s-a dus în Spania

O tânără de 18 ani, elevă la un liceu din Giurgiu, a fost lăsată la poarta şcolii de mama sa, ca în orice zi de şcoală. A doua zi, femeia a fost sunată de fată, care i-a spus că ea s-a dus în Spania cu iubitul ei minor, un adolescent în vârstă de 17 ani, informează jurnalgiurgiuvean.ro.

Femeia a intrat într-o stare de uluială completă, încercând să proceseze informaţia. 

"Am lăsat-o la poarta liceului în care învață. Seara însă nu s-a mai întors acasă, iar abia a doua zi am primit un telefon de la ea spunându-mi că este cu prietenul ei care abia a împlinit 17 ani, în Spania. Făcea pregătire, vroia să meargă la Școala de la Câmpina, de subofițeri. Observasem de mai mult timp că este preocupată de relația ei cu un tânăr de 17 ani. Am avut mai multe discuții pe această temă …am certat-o  și  i-am impus să nu mai vorbească cu el . Mi-a spus că a terminat, dar lucrurile s-au dovedit ulterior altele. Băiatul la rândul lui este minor … este plecat acolo cu maică-sa și cu doi copii mai mici", spune femeia.

Femeia a reuşit ulterior să vorbească pe internet cu fata, care i-a spus din nou că e bine acolo, însă mama se teme ca nu cumva fata ei să fi fost păcălită cu metoda "LoverBoy" de o reţea de trafic de persoane.

Totuşi, tânăra fiind majoră, nu poate fi adusă acasă de poliţişti împotriva voinţei sale.