Deputatul-mitralieră vrea să intre în concediu. Cătălin Rădulescu a depus o cerere la secretariatul Camerei Deputaţilor prin care a cerut 8 zile libere. Rădulescu vrea să-şi facă analize medicale, nu în România, ci într-o clinică din străinătate. Camera Deputaţilor i-a aprobat cererea, însă, Rădulescu va fi plătit doar pentru 5 zile.

-Dacă vreodată, mai vine cineva cu vreo idee dintr-asta să transforme statul român sunt pregătit să ies cu arma să trag. Eu, arma cu care am tras în timpul Revoluţiei am păstrat-o, niciodată nu am vrut să o dau. O ţin acasă, ca şi armă de panoplie. 
Declaraţiile făcute în presă îi cam dau bătăi de cap deputatului Cătălin Rădulescu. Atât de tare l-au afectat reacţiile în urma interviului că vrea timp liber pentru a merge la medic.  
-Acesta a solicitat 8 zile de concediu, dar deoarece a beneficiat deja de 3 zile de concediu, în cadrul Biroului Permanent am aprobat 5 zile de concediu cu plată şi 3 zile de concediu fără plată. 

Articolul continua dupa recomandari

În cererea depusă la secretariatul Camerei Deputaţilor, Cătălin Rădulescu invocă probleme de sănătate. Şi că nu vrea să se trateze în România, ci în străinătate. De astăzi, s-a şi autosuspendat din funcţie.
-Pentru a nu prejudicia imaginea partidului şi nici pe cea a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, deputatul Cătălin Rădulescu a luat decizia să se autosuspende din partid până când situaţia va fi lămurită. 
-E decizia dânsului, o respectăm. Nu e o decizie care mă priveşte pe mine ca şi lider de grup. Conducerea partidului e mai interesată.

Arma de la Revoluţie l-a adus pe Rădulescu şi în faţa procurorilor. La Parchet, însă, deputatul PSD a declarat că nu a făcut altceva decât să se dea mare. 
-Vreţi să mi-o luaţi voi acum? Nu a reuşit să mi-o ia nimeni şi vreţi să mi-o luaţi voi? N-o să mi-o ia nimeni în viaţa vieţii lor. 

Poliţiştii au confiscat, săptămâna trecută, două arme din casa deputatului. Mitraliera AKM despre care Rădulescu a spus că a fost folosită la Revoluţie nu avea dispozitiv de siguranţă, iar oamenii legii i-au anulat permisul de port armă.