Castelul lui Dracula a devenit neîncăpător. Profitând de vremea frumoasă sute de turişti au decis să petreacă sfârşitul de săptămână printre zidurile castelului Bran. După o plimbare prin încăperile palatului, turiştii au avut ocazia de a îşi face un selfie alături de temutul Vlad Ţepeş. În tunelul timpului hologramele familiei lui Dracula i-au întâmpinat pe vizitatori.

Aproape un milion de turişti trec anual pragul castelului din Carpaţi, fortăreţa care odată vreme străjuia graniţa dintre Transilvania şi Ţara Românească, atraşi de misteriorul Conte Dracula.

Articolul continua dupa recomandari

Deşi legenda spune că temutul vampir sălăşluieşte şi acum între zidurile castelului, turiştii nu se tem.

Pentru a face vizita şi mai interesantă, la castel a fost instalat un sistem de holograme care le permite acestora să îi vadă şi să se fotografieze cu membrii familie Dracula.

Experienta in tunelul timpului este unica si memorabila. Cu ajutorul hologramelor puteti intra direct in istorie asa cum fac si eu acum. Plec acasa cu o fotografie alaturi de familia Dracula.

Şi cum după o zi de plimbare prin castel turiştii au nevoie să îşi refacă forţele, o pot face în casa de ceai a reginei Maria. Mai mult, are şi un meniul special pentru cei care au decretat luna februarie ca fiind "a iubirii".

O vizită la castel nu se poate încheia altfel decât în bazarul de la porţile fortăreţei. Acolo, fiecare îşi poate alege suvenirul preferat.