Gest emoţionant din partea Casei Regale a României. Castelul Peleș ar putea deveni spațiu de carantină. Custodele Coroanei si surorile lui au luat decizia de a pune la dispozitia Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta, cu titlu gratuit, spatiile de cazare din Domeniul Regal Peles pentru persoanele aflate în carantină.

La Castelul Peleș ar putea fi găzduiți pacienții cu coronavirus. Ca urmare a institurii stăriii de urgență pe teritoriul României, Casa Regală a anunțat că este solidară țării în lupta cu coronavirus și a decis să pună la dispoziție, în mod gratuit, un număr de 53 de spații de cazare.

Articolul continua dupa recomandari

Mai exact, vorbim despre spații individuale în unitățile hoteliere și vilele de pe Domeniul Regal Peleș, pentru persoanele care vor fi nevoite să stea în carantină din cauza pandemiei de coronavirus.

Totodată, potrivit Asociației Majestății Sale, decizia a fost confirmată și de Comitetul Național pentru Situații de Urgență.

Majestatea Sa Margartea, precum și toata Familia regala au transmis ca sunt alături de autoritatile statului român și sunt conștienti de câta sustinere este nevoie, mai ales acum, cand tara noastra este amenintata de noul coronavirus.