Orice persoană își dorește să aibă o siluetă frumoasă, cu forme line și frumos definite. Sportul, o dietă sănătoasă și o viață echilibrată pot contribui în mod decisiv la dobândirea unei stări de bine. Însă oricât de supli și de bine conturați am fi, există anumite zone ale corpului care nu vor să cedeze la insistențele niciunui antrenament sau niciunei diete.

În astfel de situații apelarea la serviciile unei clinici de înfrumusețare, cum este cea a dr. Renert Gad, care să realizeze o serie de intervenții chirurgicale speciale vă poate ajuta să obțineți acea siluetă pe care o visați de multă vreme.

Articolul continua dupa recomandari

La ora actuală cea mai apreciată și mai eficientă metode de definire și de eliminare a depunerilor de grăsime inestetice este liposucția sau liopaspirația. Tehnologia a evoluat mult, intervenția nu lasă cicatrici vizibile și poate fi aplicată exact acolo unde este nevoie.

Una dinte cele mai des folosite întrebări de către cei care vor să recurgă la această procedură corporală de înfrumusețare și nu știu ce să facă este: care este cel mai bun pret liposuctie si lipoaspiratie?

Pentru a putea oferi un răspuns corect, cred că întrebarea trebuie reformulată în: care este cea mai bună procedură, cu rezultatele cele mai bune și cu cât mai puține efecte secundare?

Atunci când vine vorba de frumusețea noastră, costurile legate de efectuarea unei intervenții de remodelare corporală trebuie să fie direct legate de rezultatele obținute și de efectele asupra sănătății noastre. Cu cât intervenția este mai puțin invazivă, necesită mai puțin timp de recuperare și are cât mai puține efecte secundare, cu atât costul și investiția merită efortul.

Care este cea mai recomandată metodă de liposucție?

Lipoaspirația prin metoda Body–Jet este un tratament nou și revolutionar de liposucție care reușește să îndepărteze grăsimea din interiorul corpului printr-o procedură delicată, pe baza de apă. Lipoaspirația asistata prin apă - Aqualipo, folosită în clinica Dr. Renert, este o metodă unică în Romania, mai puțin invazivă decât intervenția clasică.

Pentru lipoaspirația asistată prin apă se utilizează o soluție salină în jet de înaltă presiune. Jetul de soluție salină îndepărtează delicat țesuturile adipoase inestetice, fără a folosi manevre dureroase și extrem de invazive pentru extragerea țesutul adipos.

Acestă metode de liposucție este blândă și fină și conduce la rezultate excepționale. Ea este de altfel la ora actuală cea mai folosită și populară metodă din SUA.

Principalele avantaje ale acestei metode sunt:

 • este o procedură minim invazivă și mult mai blândă decât metoda clasică;

 • rezultatele obținute sunt remarcabile;

 • efecte secundare produse sunt mult reduse;

 • recuperarea se face rapid.

Lipoapsorpția Aqualipo prezintă o serie de avantaje demne de luat în seamă în comparație cu liposucția clasică.

Printre acestea amintim:

 • Fluidul dislocă delicat grăsimea, fără manevre bruște sau dureroase.

 • Spre deosebire de tehnicile tradiționale de liposucție, folosind Body-Jet-ul nu mai este nevoie de anestezie generală. Intervenția poate decurge fără probleme numai cu anestezie locală.

 • Implică riscuri medicale minime pentru pacient.

 • Body-Jet-ul distruge permanent celulele de grăsime.

 • Îmbunătățește procesul de strângere a pielii.

 • Datorită procedurii delicate vor apărea mult mai puține vânătăi și umflaturi.

 • Nu necesită internare.

 • Recuperarea se produce într-un timp de 5 ori mai redus, comparativ cu orice altă procedură de îndepărtare a grăsimii.

 • Medicul recomandă pentru obținerea de rezultate maxime doar câteva zile de repaus total.

 • Pacientul poate reveni astfel la activitățile zilnice în numai câteva zile de la intervenție.

Datorită specificului de manevrare, lipoaspirația asistată prin apă permite medicului rezultate mult mai bune asupra țesuturilor. În consecință, rezultatul final este unul mult mai evident și implicit mai aproape de dorința și așteptările pacientului.

Pentru a beneficia de efectele acestei metode spectaculoase de remodelare corporală pacienții trebuie sa aibă o greutate corporală relativ normală, o stare bună de sănătate și un psihic stabil. Dar mai ales pacienții trebuie să aibă așteptări realiste de la această metodă de înfrumusețare a corpului.

Această metodă nu elimină celulita și nu se poate aplica dacă aveți o greutate corporală mare. Conduce la îmbunătățirea aspectului și asigură o mai bună elasticitate a pielii decât prin alte metode, dar nu poate face minuni.

În mod normal, intervenția este în totalitate sigură, totuși o situație posibilă poate fi apariția nevoii de drenaj al lichidelor ce se acumulează și apariția de mici vânătăi la nivelul pielii. Cicatricile vor fi foarte mici și sunt localizate astfel încât sa fie ascunse și cât mai puțin vizibile.

Așadar metoda de lipoaspirație Body-Jet este la ora actuală cea mai eficientă metode de a da contur corpului cu minime efecte adverse și minime cicatrici. Dacă după intervenție veți avea un mod de viață sănătos, o dieta normala și veți face regulat exerciții fizice, efectul poate fi de durată sau permanent.

Pentru a vă bucura și voi de rezultatele deosebite ale acestui tip de liposucție apelați cu încredere la clinica și intervenția chirurgicală realizată cu acest aparat de către un estetician deosebit, așa cum este Dr. Renert Gad. Pe mâinile acestui medic orice operație este sigură și are rezultate de lungă durată.

Intrați pe site-ul dr-renert.com și solicitați o consultație!