Mai puţin de trei săptămâni ne despart de Ziua Îndrăgostiţilor, iar mulţi se gândesc deja ce surprize să le facă partenerilor! Jurnaliştii britanici au venit în ajutorul îndrăgostiţilor şi au întocmit lista cu cele mai neinspirate cadouri pe care le poate face o persoană, cu acest prilej.

În topul cadourilor care pot transforma Ziua Îndrăgostiţilor într-un dezastru, se regăseşte un inel de logodnă din plastic, care valorează puţin peste un euro. Este ideea oferită de un lanţ de magazine britanic pentru cei care nu au posibilităţi.

Articolul continua dupa recomandari

Este doar un inel temporar, spun comercianţii, până când partenerul îşi va permite o bijuterie adevărată. Chiar dacă intenţia lor nu a fost rea, specialiştii îndeamnă îndrăgostiţii să aştepte până îşi permit un inel puţin mai valoros.

Un alt cadou care ar scoate din sărite majoritatea femeilor sunt produsele de menaj precum detergenţii şi manuşile. Pe lista cadourilor neinspirate, se numără şi un ciocan cu un set de cuie.

Chiar dacă poate fi interpretat că cel care a oferit acest dar doreşte să se aşeze la casa lui, experţii îi sfătuiesc să poarte o discuţie în acest sens şi să se orienteze către altă surpriză.

Nici farsele nu sunt recomandate, mai ales dacă implică animale de care partenerul are fobie. Chiar dacă par amuzante, astfel de glume trebuie evitate cu orice preţ.

Pe de altă pare, psihologii spun că cele mai apreciate cadouri sunt cele care au o însemnătate profundă pentru partener.