Numai mâine nu-i poimâine noapte, iar aşteptările copiilor şi ale copiilor din noi sunt mari, ca sa fie clar. Moş Nicolae s-a mai modernizat şi el şi nu mai aduce doar dulciuri. Practic, cei doi Moşi au ajuns într-o competiţie, în defavoarea, oarecum, a ajutoarelor lui, părinţii. Dar nu dezvoltăm acest subiect. O echipă Observator 12 a mers pe urmele moşului în mall-uri, că doar iată, a ajuns chiar şi el să-şi umple sacul de acolo. Aşa am aflat ce-şi doresc copiii cel mai mult.

Moş Nicolae nu mai este doar cel care aduce dulciuri şi nuiele copiilor. Lupta strâns cu Moş Crăciun în ceea ce priveşte jucăriile, pentru că cei mici asta aşteaptă de la amândoi.

Articolul continua dupa recomandari

În scrisorile către Moş Nicolae ale fetelor este imposibil să nu se regăsească măcar o jucărie . Ce-i drept, aşteaptă de la Moş Nicolae cadouri mai mici, în timp ce Moş Crăciun este aşteptat cu cadouri substanţiale. Iar băieţii aşteaptă de la Moş Nicolae cel puţin o figurină inspirată din jocurile video.

La aceste cadouri se adaugă, bineînţeles, măcar cateva piese Lego. Că doar sunt un fel de Must-Have al jucăriilor. Iar cum moşul ştie asta, a îndesat în traistă cat sa ajungă tuturor.

Vestea bună e că cei mici nu par să aibă pretenţii mari de la Moş Nicolae. Dar urmează vestea mai puţin bună. Planul este să îl pună pe Moş Crăciun la cheltuieli.

Robert Bunăvăţu, reprezentant magazin: Un coş mediu, să spunem, poate să fie undeva la 150 - 200 lei în perioada aceasta.

Silviu Chivereanu, reprezentant centru comercial: Moş Nicolae deja a început să caute şi zilele acestea este foarte aglomerat. Ştim că şi-a ales cu precădere magazinele de jucării. Aşteptăm o creştere cu peste 25% a vânzărilor în perioada sărbătorilor.

Şi, cum moşul îşi respectă promisiunea şi a început deja să cumpere cadouri, e rândul celor mici să îl aştepte cu ghetuţele bine lustruite joi seara.