Un mic dejun servit la pat pare gestul perfect pentru Ziua Îndrăgostiţilor. Ce-aţi zice însă de o cină romantică în doi pregătită chiar de partenerul de viaţă? Veţi spune "Sună bine, dar pentru asta trebuie să te pricepi la gătit". Ar mai fi însă o variantă: să te înscrii la un curs care, în doar trei ore, te învaţă să găteşti ca un adevărat chef.

Paste, fructe de mare, parmezan şi o. panseluţă comestibilă. Câteva mici trucuri din partea chef-ului şi cina poate fi servită în doi, cu o sticlă de vin roşu pe masă.

Articolul continua dupa recomandari

Adrian a venit la cursul de gătit dintr-un impuls. romantic. Nu vrea să-şi schimbe meseria ci doar să-şi impresioneze soţia, de Ziua Îndrăgostiţilor. A învăţat cinci reţete pe care le poate face acum şi cu ochii închişi.

La final, învăţăceii se vor putea lăuda cu 16 reţete diferite, cu care pot să-şi impresioneze jumătatea. Din diferite motive, desigur.

Reţetele variază de la cele mai simple, până la platinguri complicate. Iar la finalul zilei, fiecare mânăncă ce a gătit.

8 astfel de şedinţe de gătit costă 1200 de lei. Merită, spun cursanţii. Mai ales că ceea ce învaţă acolo îi va scoate din încurcătură şi anul viitor pe vremea asta.